Clicky


Verruiming openingstijden Truckwash in Drachten door samenwerking bedrijven

Verruiming openingstijden Truckwash in Drachten door samenwerking bedrijven
01-08-2015 09:55 | Bedrijfsnieuws | auteur Redactie [FE]

DRACHTEN - Sinds 1 juli hebben de ESA Groep en de combinatie HBG clean / Bernard Keppel Car Cleaning een samenwerkingsovereenkomst afgesloten voor de exploitatie van de Truckwash, een moderne wasstraat voor trucks en bestelwagens, op het industrieterrein Azeven-Zuid in Drachten.

De samenwerking betekent dat de operationele bedrijfsvoering van de Truckwash zal worden uitgevoerd door twee specialisten op Truckwash gebied en dat ESA Drachten, onderdeel van de ESA Groep, zich weer volledig zal gaan richten op de core business van reparatie en onderhoud van bedrijfsvoertuigen en de verkoop van onderdelen.

“Met HBG clean en Bernard Keppel Car Cleaning hebben we de juiste partners gevonden om onze Truckwash verder te professionaliseren en onze klanten maximale service te leveren”, aldus Harry Hofstee, Directeur After Sales ESA Groep.

 

 

Woordvoerder Harbert Beens van HBG clean / Bernard Keppel Car Cleaning: “Wij zijn al langer op zoek naar uitbreiding in het noorden. Met ESA hebben wij een gerenommeerde truckdealer gevonden met een enorm netwerk wat ons uiteraard direct veel voordelen oplevert”.

Voor klanten betekent deze samenwerking dat zij weer van maandag tot en met zaterdag terecht kunnen in de Truckwash aan de Dopplerlaan 2 in Drachten.

Openingstijden Truckwash Drachten per 1 juli 2015:

Maandag t/m donderdag:          08:00 uur tot 17:30 uur
Vrijdag:                                      08:00 uur tot 20:00 uur
Zaterdag:                                   08:00 uur tot 12:30 uur