Clicky


Wegwerkzaamheden komend weekend op A2, A4, A15 en A58

Wegwerkzaamheden komend weekend op A2, A4, A15 en A58
16-07-2015 16:48 | Wegwerkzaamheden | auteur Tine van Knijff- van Hijum

RIDDERKERK - De Verkeersinformatiedienst (VID) maakt melding van een aantal wegwerkzaamheden die komend weekend plaatsvinden. Op de A15 Rozenburg - Ridderkerk is De Botlektunnel in beide richtingen afgesloten. De werkzaamheden vinden plaats vanaf vrijdagavond tien uur en duren tot maandagochtend vijf uur. De tunnel is dag en nacht dicht.

A2 Maastricht

In het zuiden van het land wordt dit weekend gewerkt aan de A2 Maastricht richting Eindhoven. Tussen Sint Joost en Nederweert is de rijbaan afgesloten van vrijdagavond acht uur tot zaterdagochtend acht uur.

A4 Bergen op Zoom

Ook wordt er gewerkt aan de A4 Bergen op Zoom richting Rotterdam (nieuwe gedeelte). Daar is de rijbaan afgesloten tussen Dinteloord en het knooppunt Sabina. De werkzaamheden beginnen vrijdagavond om negen uur en duren tot zondagavond acht uur. Er wordt hier dag en nacht gewerkt.

A58 Breda

Vanuit Breda richting Tilburg op de A58 is ter hoogte van het knooppunt De Baars de rijbaan dag en nacht afgesloten van vrijdagavond negen uur tot maandagochtend zes uur.

N33 Veendam

In het noorden vinden ook werkzaamheden plaats: er wordt gewerkt aan de N33 Veendam - Eemshaven. Tussen de aansluiting met de A7 (afrit Noordbroek) en de weg naar Eemshaven is de rijbaan dag en nacht afgesloten. De werkzaamheden starten op vrijdagavond om zes uur en duren tot zondagochtend drie uur.