Clicky


Scania vernieuwt compleet wagenpark Inter-DEF

Scania vernieuwt compleet wagenpark Inter-DEF
15-07-2015 10:06 | SCANIA | auteur Tine van Knijff- van Hijum

TILBURG - Fale Kovacevic, eigenaar van het Tilburgse transportbedrijf Inter-DEF, heeft tien R410 trekkers in ontvangst genomen. De Total Cost of Ownership (TCO) is voordeliger door het verbeterde brandstofverbruik en de aantrekkelijke contracten voor reparatie en onderhoud. De voertuigen zijn gefinancierd door Scania Finance en verzekerd door Scania Insurance.

Kovacevic vertelt: "Ik speelde al langer met het idee om het wagenpark te vernieuwen. Nu de markt weer stabieler is en de economie aantrekt ben ik gaan rekenen. Bijvoorbeeld wat de lagere brandstofkosten op de lange termijn betekenen." Het wagenpark bestond uit een mix van voertuigen, geleverd tussen 2005 tot 2012. Het bestaande wagenpark werd volledig ingeruild.

"Inter-DEF is al negentien jaar trouwe klant bij ons, wij zijn blij dat we een totaalconcept van product en service mogen leveren. De klant bespaart bijvoorbeeld tijd door tachogegevens automatisch te laten downloaden door Scania, bovendien is zo de administratie altijd op orde", bevestigt Jan Philipsen, accountmanager van Scania Tilburg.

Kovacevic: "Ik ben klaar voor de toekomst met de nieuwe wagens. Naast de lagere exploitatiekosten halen we voortaan met al onze auto’s de Euro 6-norm, zonder gebruik te maken van de EGR-techniek. En er komt nog een wens uit: Inter-DEF straalt eenheid uit, met tien identieke auto’s."

Kovacevic runt naast zijn transportbedrijf, een bouwbedrijf en uitzendbureau en opende onlangs restaurant De Monarh in Tilburg.

Inter-DEF is een transportbedrijf met tien trekkers. Als charter wordt gewerkt voor grote bedrijven zoals Schenker, Nagel, BTT en GVT. "Inter-DEF staat bekend als een betrouwbaar, innovatief en vooral gezellig transportbedrijf. Een klein transportbedrijf dat altijd klaar staat voor zijn klanten en collega's", aldus Kovacevic.