Clicky


Vakantiegangers reserveren parkeerplaats Schiphol met smartphone

Vakantiegangers reserveren parkeerplaats Schiphol met smartphone
06-07-2015 10:04 | Burgerluchtvaart | auteur Tine van Knijff- van Hijum

AMSTERDAM - De Schiphol smartphone-app is vernieuwd en biedt nu uitgebreidere mogelijkheden om een parkeerplaats te reserveren, meldt. de Schiphol Group. "Online een parkeerplaats reserveren op Schiphol betekent voordeliger parkeren en je bent zeker van een parkeerplaats in de drukke vakantieperiode."

Met de app kunnen vakantiegangers op Schiphol verschillende soorten parkeren reserveren. Zo is Schiphol Smart Parking voordelig parkeren op Schiphol, betaling is ook direct via de app te regelen met creditcard en nu ook met iDEAL.

Valet parking

Met de app kunnen reizigers nu ook Schiphol valet-parking reserveren: Schiphol Holiday Valet (voor vakantiegangers) en Schiphol Valet (voor zakelijke reizigers).  Beide diensten zijn de enige valet-diensten van luchthaven Schiphol zelf.



De auto kan direct bij de terminal worden afgegeven of in de parkeergarage van Schiphol zelf bij de speciale Holiday Valet balie. "Geen gesjouw met koffers en bij terugkomst staat de auto weer op tijd klaar op dezelfde locatie."

Officiële Schiphol-app

De Schiphol-app geeft onder andere vluchtinformatie (met push-notificaties), speciale aanbiedingen, reisinformatie en een plattegrond. "Schiphol werkt continu aan vernieuwingen van de app om de reiziger van betrouwbare informatie en diensten te voorzien en om de reiservaring zo soepel mogelijk te laten verlopen", aldus de Schiphol Group.