Clicky


Jerry van den Bosch start failliet Vistrans uit IJmuiden door

Jerry van den Bosch start failliet Vistrans uit IJmuiden door
29-06-2015 18:41 | Faillissementen | auteur De Redactie

IJMUIDEN - De transportactiviteiten van het op 23 juni 2015 failliet verklaarde Vistrans zal door Jerry van den Bosch worden doorgestart onder de naam Vistrans IJMuiden BV. Het bedrijf zal voortgezet worden in het pand van Van den Bosch aan de Strandweg 2 te IJmuiden.

Vier van de chauffeurs mogen mee in de doorstart. Ook voormalig eigenaar Piet Koeman blijft operationeel werkzaam binnen het bedrijf, meldt van den Bosch maandagavond.

Jerry van den Bosch, 41 jaar oud, heeft al ruim 25 jaar ervaring in de transportbranche, onder meer als directeur van Boon Transport, en is zeer enthousiast over de doorstart: "Wij gaan met alle medewerkers een gezond en gestructureerd bedrijf neerzetten met 'service' hoog in het vaandel. Wij blijven ons richten op het specialisme transport van vis, zowel vers als diepvries."

Vistrans IJmuiden BV wil nauw samenwerken met bestaande en nieuwe opdrachtgevers. "Wij gaan deze opdrachtgevers passende oplossingen aanreiken. Onze kernwoorden zijn dan ook snel en flexibel!", aldus Jerry van den Bosch.