Clicky


IVECO Stralis autotransporter voor Autohulpdienst Ben Heiltjes uit Cuijk

IVECO Stralis autotransporter voor Autohulpdienst Ben Heiltjes uit Cuijk
11-06-2015 11:19 | Iveco | auteur De Redactie

CUIJK - Onlangs heeft Autohulpdienst Ben Heiltjes uit Cuijk een nieuwe IVECO Stralis autotransporter in gebruik genomen. Het voertuig werd opgebouwd en afgeleverd door IVECO-dealer Schouten vanuit de vestiging in Nijmegen. De opbouw van de motorwagen werd overgebouwd en gereviseerd, evenals de aanhanger. “Wij zijn er trots op”, aldus Ben Heiltjes.

Autohulpdienst Ben Heiltjes heeft een dienstenpakket dat bestaat uit incidentenmanagement, takel- en bergings- en opslagwerkzaamheden, truckberging, autotransport en vervangen vervoer. Met een team van tien opgeleide en ervaren medewerkers staat het bedrijf uit Cuijk 24 uur per dag, zeven dagen per week klaar om hulp te bieden, waar dan ook in Europa. Ben Heiltjes heeft ruim 40 jaar ervaring in het afslepen, bergen en vervoeren van alle soorten voertuigen.

Het wagenpark van Autohulpdienst Ben Heiltjes bestaat uit onder andere autotransporters, bergingsvoertuigen voor personenwagens, bergingstrucks, voertuigen met laadkranen en wagens die worden ingezet bij pechhulpverlening. Het bedrijf beschikt over alle benodigde certificeringen en vergunningen die voor het dienstenpakket zijn vereist.

IVECO Stralis Autotransporter

De nieuwe IVECO Stralis van Autohulpdienst Ben Heiltjes is uitgerust met een laag dak en slaapcabine, waardoor de mogelijk ontstaat om boven de cabine te laden. Onder de cabine bevindt zich een FPT Cursor 11 dieselmotor die aan de Euro-VI emissienorm voldoet, zonder de toepassing van uitlaatgasrecirculatie (EGR). Dit zorgt voor een schonere verbranding, lager brandstofverbruik en een langer onderhoudsinterval.

De opbouw van de IVECO Stralis is volledig gereviseerd en overgebouwd van het voertuig dat is vervangen. Ook de aanhangwagen is volledig gereviseerd, opnieuw in kleur gespoten en voorzien van belettering en markering. Het resultaat is een schitterende transportcombinatie geworden. IVECO Schouten is dan ook zeer trots op het mogen leveren van dit voertuig aan Autohulpdienst Ben Heiltjes.

Foto's

  • Wempe Transport
  • Wempe Transport
  • Voets Transport
  • Voets Transport