Clicky


HRL Eurocargo succesvol geïntegreerd binnen Raben Group Germany

HRL Eurocargo succesvol geïntegreerd binnen Raben Group Germany
01-06-2015 13:24 | Algemeen | auteur Tine van Knijff- van Hijum

OSS - De overname van HRL Eurocargo door Raben Trans European Duitsland is inmiddels afgerond met een inschrijving in het Duitse handelsregister. HRL Eurocargo handelt met onmiddellijke ingang onder Raben Trans European Germany GmbH. Op deze manier breidt Raben Group haar activiteiten uit in het noorden van Duitsland (Stuhr in de buurt van Bremen).

In december 2014 verwierf Raben Group de Bremer logistieke dienstverlener. Tot nu heeft HRL gewerkt onder hun bekende merknaam, de verandering van de naam markeert de laatste en effectieve fase van de fusie.

"We zijn blij dat de overname binnen Raben Trans European Duitsland met succes is afgerond en dat we de laatste obstakels hebben overwonnen. Vooral onze klanten zullen profiteren van de fusie en de extra locatie", zegt Ewald Raben, CEO Raben Group.



Raben Group betrad de Duitse logistieke markt in 2005 met de overname van Birkart Systemverkehre. Sindsdien is de laatste aanwinst de overname van Wincanton's wegennet in Duitsland. Raben Trans European Duitsland heeft nu meer dan 23 vestigingen in heel Duitsland met in totaal 270.000 kubieke meter opslagcapaciteit en meer dan 1400 medewerkers.

"Op basis van deze succesvolle integratie kunnen onze klanten terugvallen op hun gebruikelijke contactpersoon en tegelijkertijd beroep doen op onze uitgebreide reeks van diensten", aldus Holger Siebrands, voormalig HRL Managing Director, de huidige Depot Manager in Bremen.

Raben Group is al meer dan tachtig jaar een grote logistieke dienstverlener.