Clicky


Vrachtwagenchauffeur aangereden in Leiden

Vrachtwagenchauffeur aangereden in Leiden [+foto]
30-05-2015 09:55 | Ongevallen | auteur De Redactie

LEIDEN - Zaterdagochtend 30 mei is in Leiden een vrachtwagenchauffeur gewond geraakt nadat hij werd aangereden op de Morsweg.

De vrachtwagenchauffeur was uit zijn vrachtwagen gestapt om zijn lading te zekeren maar werd toen aangereden door een automobilist. De chauffeur raakte gewond aan een been.

Omstanders en een tegemoetkomende automobilist boden meteen eerste hulp. De vrachtwagenchauffeur is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht voor nader onderzoek.

De politie is op zoek naar de dader van de aanrijding. Het gaat vermoedelijk om de bestuurder van een witte bestelauto, met het kenteken gelijkend op 68-VVH-5. De auto moet forse schade hebben aan de rechterzijde en mist ook de kap van zijn rechter buitenspiegel.

Op de plek van het ongeval heeft de VOA van de politie sporenonderzoek verricht.

UPDATE - Na een grondig onderzoek is de chauffeur ontslagen uit het ziekenhuis, hij is met diverse kneuzingen en schaafwonden naar huis gestuurd. De chauffeur maakt het naar omstandigheden goed.

De veroorzaker van het ongeval heeft zich gisternacht gemeld op het politiebureau aan de Langegracht te leiden, er is direct een verklaring van de verdachte afgenomen. Het gaat om een 47-jarige man die het ongeval heeft veroorzaakt.

©Foto: GinoPress