Clicky


Scheybeeck Investments neemt veertig procent belang in ambitieuze S-P-S Group

Scheybeeck Investments neemt veertig procent belang in ambitieuze S-P-S Group
29-05-2015 15:38 | Algemeen | auteur Tine van Knijff- van Hijum

AMSTERDAM - Scheybeeck Investments en S-P-S hebben op Schiphol een strategisch partnership gesloten. Dit partnership heeft als doel om invulling te geven aan de ambitie van S-P-S om zowel nationaal als internationaal sterk door te groeien. Scheybeeck Investments neemt een belang van veertig procent in S-P-S, een gevestigde naam in de markt van ground support equipment (GSE).

Met substantiële middelen, ervaring, expertise en duurzame commitment wil Scheybeeck Investments S-P-S in staat stellen om autonoom te groeien. De dagelijkse leiding blijft volledig in handen van oprichter Paul Schmitz.

S-P-S is één van de grootste spelers in het ontwerpen, produceren en onderhouden van GSE producten zoals dollies, bagagewagens, trappen, trailers en opslagstellingen. Tot het klantenbestand van S-P-S behoren de grootste vracht- en bagage afhandelaren. S-P-S is gevestigd in Nederland, België, Duitsland en Engeland en heeft ambities om internationaal verder door te groeien.



Internationale groei versnellen

Paul Schmitz, directeur S-P-S: "Wij zijn zeer content met het resultaat dat wij in ruim tien jaar hebben bereikt. Maar onze ambitie reikt verder. Ons doel is om de komende jaren de internationale groei te versnellen. Met Scheybeeck Investments als financiële partner ligt deze groeidoelstelling onder handbereik. We zijn klaar voor een nieuwe ambitieuze fase in de ontwikkeling van onze onderneming."

"De wijze waarop S-P-S zich in relatief korte tijd heeft ontwikkeld met de enorme drive van de heer Schmitz als basis heeft Scheybeeck Investments ertoe bewogen om deze samenwerking aan te gaan", verklaart Peter Roosjen, directeur Scheybeeck Investments. "S-P-S is een prachtig bedrijf met veel potentie. De directie van S-P-S is ondernemend en heeft een duidelijke langetermijn visie. Daarnaast sluit het product- en dienstenportfolio naadloos aan op onze huidige verhuur-, service- en onderhoudsactiviteiten."