Clicky


Zeven nieuwe Volvo's voor Van der Heijden

Zeven nieuwe Volvo's voor Van der Heijden
29-05-2015 11:04 | Volvo | auteur De Redactie

BLADEL - Van der Heijden BV uit Bladel heeft onlangs haar vloot uitgebreid met maar liefst zeven nieuwe Volvo Trucks. De levering bestond uit in totaal zes Volvo FH trekkers en één Volvo FM vrachtwagen in LZV-uitvoering. De voertuigen zijn afgeleverd door BAS Veldhoven.

Internationaal Transportbedrijf Van der Heijden B.V. uit Bladel heeft onlangs maar liefst zeven nieuwe Volvo trucks in ontvangst genomen uit handen van BAS Veldhoven.

De levering betrof zes Volvo FH 460pk 4x2 trekkers, waarvan één trekker uitgerust met een PTO hydrauliekinstallatie. Naast de zes FH Trekkers is ook een Volvo FM 6x2 vrachtwagen in LZV uitvoering in gebruik genomen, voorzien van elektro/hydraulisch gestuurde sleepas met bogielift en vangmuil.

Directeur Gert-Jan van der Heijden: "Een aantal trucks uit onze vloot had inmiddels 1.500.000 kilometer gelopen en beschikten nog over een Euro 3 motor, dus zij werden vervangen. Daarnaast is een deel van de voertuigen ter uitbreiding van onze vloot. We hebben wederom voor Volvo gekozen omdat we vertrouwen hebben in het product. Daarnaast heeft de nieuwe Volvo een dusdanige kwaliteit en uitstraling welke past bij ons bedrijf."

De nieuwe trucks beschikken over diverse Volvo systemen waaronder I-ParkCool, de revolutionaire standkoeling welke volledig is geïntegreerd in het klimaatsysteem. Daarnaast maken statische bochtverlichting en het noodstopremlicht onderdeel uit van de nieuwe trucks. Het noodstopremlicht is een veiligheidssysteem van Volvo waarbij de knipperlichten, in het geval van een noodstop bij een snelheid van boven de 50 km p/u, vier keer per seconde knipperen om achterliggende voertuigen te waarschuwen voor plotselinge stilstand.

Van der Heijden: "De nieuwe voertuigen worden ingezet in de Benelux en Duitsland voor zowel compleetvrachten als deelzendingen. Ons wagenpark bestaat inmiddels uit 85 trekkende eenheden waarvan 75 Volvo Trucks. BAS Groep is hierin voor ons al jarenlang een betrouwbare leverancier. Daarnaast krijgt onze eigen werkplaats volledige ondersteuning van de BAS."

Internationaal transport van der Heijden is een modern vervoersbedrijf met ruim 80 jaar ervaring en is gevestigd in een nieuw bedrijfspand op het Kempisch bedrijvenpark in Hapert vast aan de A67, afrit 29. Het bedrijf biedt legio logistieke faciliteiten waaronder internationaal transport, distributie, opslag en expeditie. Met deze diversiteit aan activiteiten is Van der Heijden B.V. perfect in staat een totaaloplossing te bieden waarbij kwaliteit, professionaliteit en flexibiliteit hoog in het vaandel staan.

Foto's

  • DJMiddelkoop
  • OTT Liquid Solutions
  • OTT Liquid Solutions
  • OTT Liquid Solutions