Clicky


Renault T-460 voor Van den Broek B.V. te Lienden

Renault T-460 voor Van den Broek B.V. te Lienden
29-05-2015 10:21 | Renault | auteur De Redactie

LIENDEN- Van Mourik Tiel B.V. heeft onlangs een Renault T-460 afgeleverd aan Van den Broek B.V. te Lienden.

De Renault T-460 is geheel naar de wens van Van den Broek B.V. uitgevoerd. Uitgerust met hydrauliek, lucht geveerde vooras, comfort pakket ect.  De juiste prijs en kwaliteit verhouding in samenspraak met de goede service van Van Mourik B.V. heeft ons uiteindelijk doen besluiten voor de nieuwe Renault T-460 te gaan.

Van den Broek, opgericht in 1932, is begonnen als transportbedrijf. Het familiebedrijf heeft zich in de jaren ’90 verder ontwikkeld in de houthandel en bosexploitatie. Met de komst van grote houtversnipperaars heeft ook de markt van biomassa zijn intrede gedaan.  Middelwaard Biomassa, onderdeel van het familiebedrijf, is landelijk de specialist op het gebied van biomassa. 

 

Van den Broek B.V. is gesitueerd  aan de Rijn, pal naast de Rijnbrug te Rhenen. Met een op- en overslag terrein met eigen binnenhaven is Middelwaard Groep een aantrekkelijke partner om mee samen te werken. Neem hierbij onze eigen transportmogelijkheden wat zorgt voor één aanspreekpunt  voor al uw logistieke en op- en overslag vragen.

Van Mourik B.V. is al jarenlang een betrouwbare partner en leverancier van ons wagenpark. Met de huidige groei zal naar verwachting het wagenpark ook in de toekomst verder worden uitgebreid met Renault trucks.