Clicky


Bejaarde heeft botbreuken na ongeluk Joling

Bejaarde heeft botbreuken na ongeluk Joling
27-05-2015 16:07 | Ongevallen | auteur De Redactie

AALSMEER - De hoogbejaarde vrouw die woensdag is aangereden door Gerard Joling heeft daarbij meerdere botbreuken opgelopen. Dit zegt een woordvoerster van de politie. Het slachtoffer ligt nog in het ziekenhuis. De politie doet onderzoek naar de toedracht van het verkeersongeluk.

Joling reed de vrouw woensdagmiddag aan toen ze met haar rollator een straat in Jolings woonplaats Aalsmeer overstak. Ze kwam volgens getuigen met een flinke smak op het asfalt terecht.

De zanger moest mee naar het politiebureau. Daar bleek dat er geen drank in het spel was. Volgens de politiewoordvoerster heeft Joling evenmin de maximumsnelheid overschreden.

Gerard Joling is compleet ondersteboven van het ongeluk, vertelt zijn advocaat Mark Teurlings aan RTL Boulevard. "Hij heeft vannacht niet geslapen, hij is enorm aangeslagen door wat er is gebeurd." De advocaat vertelt dat Gerard was gestopt voor een zebrapad, maar toen hij concludeerde dat de voetgangster niet overstak, trok hij weer op.

Vrijdag en zaterdag staat Gerard Joling opnieuw met de Toppers in de ArenA in Amsterdam. Hij hoopt dat het weer goed komt met de vrouw. "Het had zijn moeder kunnen zijn, zo voelt hij dat."