Clicky


MAX Trailer lanceert uitschuifbare diepbed oplegger

MAX Trailer lanceert uitschuifbare diepbed oplegger
26-05-2015 09:43 | Trailerbouwers | auteur Tine van Knijff- van Hijum

BÜLLINGEN (BE) - Faymonville laat weten dat dochtermerk MAX Trailer een uitschuifbare diepbed oplegger lanceert onder de typeaanduiding MAX 510. Deze dieplader zal aanvankelijk als hydraulisch gestuurde 2-asser te verkrijgen zijn. Tijdens de Faymonville Demo Days, die op 11 en 12 juni in Büllingen (BE) gehouden worden, zal deze MAX 510 voor het eerst aan het publiek getoond worden.
 
Tijdens die dagen zal deze nieuwe dieplader gepresenteerd worden waarbij de specificaties tot in detail zullen worden besproken. Vast staat dat deze flexibel inzetbare alleskunner een afneembare zwanenhals heeft, in ingeschoven toestand een binnen wettelijke totaallengte krijgt èn dat er in het diepbed in uitgeschoven toestand een 40' container geplaatst en vergrendeld kan worden.



In een later stadium zal een 3-assige variant eveneens toegevoegd worden aan het MAX Trailer programma.

Net zoals de andere MAX Trailer modellen is de 510 uitermate slim ontworpen met oog voor multi functionaliteit. Tevens wordt de oplegger geheel in beheer van Faymonville geproduceerd waardoor de kwaliteit staat als een huis. Door het slimme en modulaire productontwerp en door het gebruik van de modernste productietechnieken worden foutkansen tot nihil gereduceerd èn kunnen de MAX Trailer producten uitermate aantrekkelijk geprijsd worden.