Clicky


NABEK Wegtransporten breidt wagenpark uit met nieuwe trailers

NABEK Wegtransporten breidt wagenpark uit met nieuwe trailers
21-05-2015 11:09 | Overig | auteur Tine van Knijff- van Hijum

ROTTERDAM - Gezien de huidige activiteiten en ontwikkelingen heeft NABEK Wegtransporten vier nieuwe trailers aangeschaft. De trailers, twee coil-trailers en twee tautliners, zijn deze week afgeleverd.

Trailers met coilgoot

NABEK Wegtransporten Rotterdam heeft nogmaals twee nieuwe Krone coil-trailers aangeschaft die geheel naar wens zijn gebouwd. De vestiging midden in het Rotterdamse havengebied heeft zich de laatste jaren steeds meer gespecialiseerd in het transport van coils.



De coil-trailers worden ingezet voor dagelijkse levering in de Benelux, Frankrijk, Duitsland en het Verenigd Koninkrijk.

Tautliners in in kleuren Agrifirm

NABEK Wegtransporten Hoogezand heeft nog twee Pacton tautliners met kooiaap aangeschaft in de herkenbare geel-groene kleuren van Agrifirm. In totaal zijn er nu zes dagelijks onderweg, waarvan vier bij NABEK Hoogezand en PAX Dedicated Transport en twee bij onderaannemers Berghuis Transport en Heins Transport.



NABEK Wegtransporten heeft vanaf begin dit jaar de regie overgenomen betreffende het transport van Agrifirm Plant in de regio Noordoost-Nederland en Flevoland. Hiervoor werd eerder dit jaar al een gehele combinatie gespoten in de kleuren van Agrifirm.