Clicky


WFS verwerkt Allegiant Air vluchten in Las Vegas

WFS verwerkt Allegiant Air vluchten in Las Vegas
20-05-2015 15:14 | Burgerluchtvaart | auteur Tine van Knijff- van Hijum

LAS VEGAS - Worldwide Flight Services (WFS) heeft een driejarig contract toegekend gekregen door Allegiant Air om de grondafhandeling van 7400 vluchten per jaar te verwerken op McCarran International Airport in Las Vegas.


WFS gaat passagiers- en opritdiensten verzorgen voor de MD80, Airbus A319 / A320 en Boeing 757 vluchten van de luchtvaartmaatschappij Allegiant Air. Het nieuwe contract begint op 30 juni.

WFS werft 180 nieuwe medewerkers om deze werkzaamheden voor Allegiant Air te kunnen verzorgen. Las Vegas is de thuisbasis van Allegiant Air en één van de grootste markten in Noord-Amerika.

WFS is nu Allegiant Air voorkeursprovider op het gebied van grondafhandeling in twintig steden in de VS en versterkt daarmee haar positie als de grootste servicepartner van de luchtvaartmaatschappij.



Claudine Bonthoux, Executive Vice President Noord-Amerika op WFS: "Het vertrouwen dat Allegiant Air heeft in WFS is een erkenning voor het hele WFS-Allegiant-managementteam en onze stationmanagers in Noord-Amerika. We zijn er trots op zo'n belangrijk nieuwe contract te hebben kunnen ondertekenen en kijken ernaar uit het in ons gestelde vertrouwen waar te maken door de hoge kwaliteit service te leveren die van ons wordt verwacht."