Clicky


Keurmerk Van den Noort Logistieke Service uit Rijssen

Keurmerk Van den Noort Logistieke Service uit Rijssen
19-05-2015 11:18 | Bedrijfsnieuws | auteur De Redactie

RIJSSEN - Gradus van den Noort van Van den Noort Logistieke Service uit Rijssen heeft het Keurmerk Transport & Logistiek voor ZZP-ers behaald. Van den Noort is gespecialiseerd in bulkvervoer. Ondernemerschap verloochent zich niet. Gradus van den Noort had al sinds zijn achttiende de wens om transportondernemer te worden.

Na twintig jaar als chauffeur en vier jaar als planner besloot hij om in 2012, middenin de crisis, een eigen bedrijf te starten. Dat dit een goede stap was, is inmiddels bewezen. Van den Noort is nog iedere dag blij met zijn keuze.

Hij heeft een renderend bedrijf weten te realiseren en ziet de toekomst dan ook met vertrouwen tegemoet. Ook het behalen van het keurmerk is voor deze ondernemer een bevestiging dat hij op de goede weg zit met zijn ondernemerschap. In de toekomst wil Van den Noort actief blijven als eigen rijder, uitbreiding staat nu niet op het verlanglijstje.

Een extra positief effect is de verbetering in de relatie met opdrachtgevers. Verschillende opdrachtgevers hebben tijdens het traject interesse getoond. Zij zien ook de toegevoegde waarde van het Keurmerk voor een klein transportbedrijf.

Het Keurmerk Transport & Logistiek borgt kwaliteit en vakmanschap in de bedrijfsvoering, met de nodige aandacht voor onder meer bedrijfsvoering, interne processen, communicatie, duurzaamheid en andere onderwerpen op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen. Houders van het Keurmerk Transport & Logistiek maken structureel werk van thema's als emissiereductie, (verkeers)veiligheid, goed werkgeverschap, continuïteit en imago.