Clicky


Naakte vrachtwagenchauffeur loopt met machete te zwaaien

Naakte vrachtwagenchauffeur loopt met machete te zwaaien [+foto]
19-05-2015 11:11 | Buitenland | auteur De Redactie

LONG ISLAND(US) - Een bedreigende situatie maandagmiddag in het Amerikaanse Lake Grove toen een naakte vrachtwagenchauffeur op een parkeerplaats met een machete (een groot mes) stond te zwaaien.

Verschillende getuigen melden dat een naakte man rond 13:05 uur met een mes stond te zwaaien, melt de politie.

Na het incident verschanste de man zich in zijn Freightliner vrachtwagen waarmee hij de parkeerplaats gebaricadeerd had.

Meerdere politie-eenheden werden met spoed opgeroepen naar het incident. In eerste instantie weigerde de man om uit zijn cabine te komen.

Korte tijd later deed de man de deur van zijn vrachtwagen open met de machete in zijn hand echter een politieagent wist de deur weer dicht te duwen. Vervolgens deed de man een klein raampje open, stak het mes erdoorheen en bedreigde opnieuw de agenten.



Uiteindelijk wisten twee agenten de chauffeur te benaderen en hem met een taser uit te schakelen. De politie drong de cabine binnen, overmeesterden de verdachte en arresteerden de man.

De 37-jarige Jose Amaya wordt bedreiging en wapenbezit ten laste gelegd. De politie meldt dat Amaya woonde in zijn vrachtwagencabine.