Clicky


Volga-Dnepr wint Air Cargo Industry Achievement Award

Volga-Dnepr wint Air Cargo Industry Achievement Award
13-05-2015 12:09 | Algemeen | auteur Tine van Knijff- van Hijum

MÜNICH (D) - Volga-Dnepr Group heeft de Air Cargo Industry Achievement Award gewonnen voor zijn inzet voor de ontwikkeling van de luchtvracht, investeringen in nieuwe producten en diensten, en de consistente groei. Volga-Dnepr won de award in de Air Cargo Week World Air Cargo Awards. Meer dan vijfhonderd internationale luchtvrachtindustrie leiders woonden het awardsdiner bij in München, Duitsland. Het diner vond plaats tijdens de 2015 Air Cargo Europe / Transport Logistic exhibition and conference. Wolfgang Meier, Volga-Dnepr Group Vice President Marketing & Development kreeg de winnende trofee uitgereikt door Mark Whitehead, Chief Executive Officer van de awardsponsor Hactl (Hong Kong Air Cargo Terminals Ltd).

"We zijn vereerd dat klanten over de hele wereld ons in staat hebben gesteld om deze geweldige prijs te winnen. We zijn zeer gelukkig dat we met zoveel uitstekende klanten mogen werken en de mogelijkheid hebben om onze kennis met hen te delen. We zullen doorgaan met luisteren naar hun behoeften en er altijd aan blijven werken om de best mogelijke oplossingen te bieden. Zoals we altijd zeggen, het succes van onze klanten is ons succes", aldus Wolfgang Meier.



Dennis Gliznoutsa, Vice President, Sales bij Volga-Dnepr, voegde toe: "We zijn er trots op onze expertise te kunnen gebruiken om klanten in zoveel sectoren te kunnen helpen. De satellieten die we vervoeren helpen wereldwijde communicatie mogelijk te maken, de apparatuur die we vervoeren helpen olie- en gasklanten om duurzame energiebronnen te bieden, en de zware bouwmachines die we vervoeren helpen bij de ontwikkeling van lokale infrastructuurprojecten. En, natuurlijk, de snelle oplossingen die we bieden om dringend noodzakelijke hulp aan landen getroffen door ziekte en natuurrampen mogelijk te maken, zoals we onlangs hebben verstrekt aan West-Afrika om de Ebola-uitbraak tegen te gaan en aan Nepal om de slachtoffers van de aardbeving te steunen. Ondanks de uitdagingen binnen de industrie, zijn we doorgegaan met het ontwikkelen en investeren in ons bedrijf zodat vandaag, onze 'cargo supermarkt' portfolio ons in staat stelt om onze klanten een unieke keuze te bieden in lijn- en chartervluchten met luchtvracht diensten, alsmede gespecialiseerde engineering en logistiek oplossingen. Deze award toont de toegevoegde waarde die wij brengen in de wereldwijde supply chain."

Deze prestigieuze erkenning vanuit de industrie komt in het jaar dat Volga-Dnepr Group haar 25-jarig bestaan viert.