Clicky


Nieuwbouw Rabelink Logistics op A18 Bedrijvenpark geopend

Nieuwbouw Rabelink Logistics op A18 Bedrijvenpark geopend
08-05-2015 15:49 | Bedrijfsnieuws | auteur Tine van Knijff- van Hijum

WEHL - De nieuwbouw van Rabelink Logistics op het A18 Bedrijvenpark was begin dit jaar al in gebruik genomen, maar de officiële opening liet nog even op zich wachten: op 1 en 2 mei was het zover. De tot feestzaal omgetoverde crossdockhal stond afgelopen vrijdag vol met zakenrelaties en andere genodigden tijdens de receptie, op zaterdag waren alle collega’s tijdens het personeelsfeest welkom op het nieuwe hoofdkantoor in Wehl. Rabelink kan terugkijken op twee prachtige dagen en een geweldig openingsweekend.

Veel dank is Rabelink daarbij verschuldigd aan Kaak Event Rent (Groenlo) voor het meubilair, Venhorstplant uit Megchelen - dat een volle vrachtwagen met planten afleverde om de ‘groene aankleding’ te verzorgen - en hun dorpsgenoten van café-restaurant Jan ter Voert voor de perfecte catering. Collega Floor van der Vegte (afdeling Sales) nam een groot deel van de organisatie op zich. “We kregen in twee dagen ongeveer 500 geïnteresseerden in huis, van wie we alleen maar positieve berichten hebben ontvangen."

Tijdens de drukbezochte receptie vrijdag werd een speciale, vernieuwde versie van de Rabelink-bedrijfsfilm op verschillende schermen afgespeeld en luisterden de aanwezigen onder het genot van een hapje en een drankje onder meer naar de toespraak van Klaus Hüttemann, de Geschäftsführer van moederonderneming Huettemann Group. Prof. Dr. Michael Schröder, een goede bekende van de heer Hüttemann (en in Duitsland als professor ‘Spedition, Transport und Logistik’ aan de hogeschool Baden-Württemberg in Mannheim een coryfee op het gebied van transport en logistiek), nam eveneens plaats achter de microfoon, net als Peter Drenth, wethouder van de gemeente Doetinchem.

Managing director Alwin Schweckhorst van Rabelink ging tijdens zijn openingsspeech in vogelvlucht door de geschiedenis van Rabelink Logistics heen en keek terug op de roerige begindagen, door te memoreren hoe het bedrijf ‘in 1930 werd opgelicht door Berend Rabelink’. Op zaterdag bood de feestelijke setting plaats aan het eigen personeel, dat in groten getale gehoor had gegeven aan de uitnodiging.

De bedrijfsleiding kreeg van het personeel een cadeau, dat werd aangeboden op een manier die past bij een 85 jaar oude transportonderneming: paard en wagen reden een kunstzinnige afbeelding van het nieuwe pand de hal binnen.