Clicky


Van Dingenen Transport kiest voor DAF

Van Dingenen Transport kiest voor DAF
08-05-2015 09:36 | DAF | auteur Tine van Knijff- van Hijum

HAPERT - Van Dingenen Transport is een transportbedrijf met 85 werknemers en een uitgebreid wagenpark. Het bedrijf is in 1937 gestart in Hapert en biedt inmiddels een breed scala aan diensten op logistiek gebied. Zij vervoert goederen door geheel Europa, voornamelijk in Nederland, België en Duitsland. Ook voor op- en overslag van goederen is men bij Van Dingenen aan het juiste adres.

Van Dingenen Transport is op de huidige locatie uit haar jasje gegroeid en heeft de opslag van goederen noodgedwongen verspreid over diverse locaties. Op 7 maart is Van Dingenen Transport verhuisd naar de nieuwe bedrijfslocatie op het Kempisch Bedrijvenpark in Hapert, waar ze de mogelijkheid hebben voor de opslag van zesduizend pallets met daarbij een compleet geautomatiseerd Warehouse Management Systeem.



Officiële opening 15 mei
Het wagenpark bestaat onder andere uit trekker-oplegger combinaties en motorwagens met en zonder laadklep, in alle soorten en afmetingen. TTA Truckland is hierin de aangewezen partner, die meedenkt in transportoplossingen. Ook beschikt Van Dingenen Transport over twaalf open wagens met kraan voor transport van machines en dergelijke.

Verder beschikken zij over vijftien wagens met kooiaap (meeneemheftruck) en beschikken zij over bestelwagens voor sneltransport. Ook nu weer is de vloot uitgebreid met nieuwe Euro 6 DAF trucks. Alle vracht- en bestelwagens zijn voorzien van een GPRS-boordcomputer waarin door middel van een volledig geautomatiseerd proces gegevens worden uitgewisseld met kantoor.

Van Dingenen Transport is een betrouwbare vervoerspartner. Korte lijnen tussen klant, planning en chauffeurs zijn haar kracht. In samenspraak met de klant probeert zij tot individuele en efficiënte oplossingen te komen.