Clicky


Update: Gekantelde aanhanger op A27 zorgt voor file en beschadigd wegdek

Update: Gekantelde aanhanger op A27 zorgt voor file en beschadigd wegdek [+foto]
04-05-2015 13:25 | Algemeen | auteur Tine van Knijff- van Hijum

Update 13.23: De Verkeersinformatiedienst (VID) meldt dat het asfalt dusdanig beschadigd is dat directe reparatie noodzakelijk is. Daar is nu een start mee gemaakt.

BREDA - Maandagochtend omstreeks 11.15 uur is op de A27 van Breda naar Gorinchem een auto met aanhanger in de problemen gekomen. Tussen Hank en Nieuwendijk zijn twee rijstroken afgesloten en kan het doorgaande verkeer alleen passeren via het zogeheten 'weefvak', een rijstrook voor zowel invoegend- als uitvoegend verkeer, meldt de Verkeersinformatiedienst (VID).

De aanhanger is gekanteld en heeft daarbij ook schade aan het wegdek aangericht. Hulpdiensten zijn ter plaatse. Gekeken moet worden of er een spoedreparatie moet plaatsvinden voordat het verkeer er weer veilig overheen kan rijden, of dat dit later kan gebeuren.

Vooralsnog staat er door de afgesloten rijstroken vanaf het knooppunt Hooipolder vier kilometer file, de vertraging is fors.

De rijstroken van de A27 naar Gorinchem blijven nog tot kwart voor drie afgesloten. Verkeer met bestemming Gorinchem kan omrijden via de A59, A16 en A15.