Clicky


Beije Aannemingsbedrijf neemt nieuwe DAF CF Euro 6 bakwagen in gebruik

Beije Aannemingsbedrijf neemt nieuwe DAF CF Euro 6 bakwagen in gebruik
29-04-2015 10:35 | DAF | auteur Tine van Knijff- van Hijum

RHOON - De heer en mevrouw Kieboom van Beije Aannemingsbedrijf in Rhoon hebben een nieuwe DAF CF Euro 6 bakwagen met dagcabine en een 16 t/m Palfinger autolaadkraan in gebruik genomen.

De nieuwe DAF CF 330 FA bakwagen met de 10,8 liter PACCAR MX-11 motor, heeft een uiterst laag brandstofverbruik. Het lichte chassis, voorzien van aluminium wielen en aluminium brandstoftank van 340 liter, is met de kleinste draaicirkel in zijn klasse uitermate geschikt voor werkzaamheden in de binnensteden. De chauffeur kan rechtstreeks, langs de cabine, doorstappen naar het sta-plateau van de autolaadkraan. Voor de chauffeur is er een luxe chauffeursstoel, airconditioning en veel comfort en veiligheid.



Met vier wagens verzorgt Beije Aannemingsbedrijf vooral bestratingswerkzaamheden in de binnensteden in een regio van rond Rotterdam. Beije is gespecialiseerd in ambachtelijke bestratingen en 24/7 inzetbaar bij calamiteiten. Met een hecht team van twintig vaste vakmensen is Beije een allround bedrijf dat met de modernste technieken op ambachtelijke wijze, bestrating, riolering- en (vooral in binnensteden) herstelwerkzaamheden uitvoert.

Beije Aannemingsbedrijf zorgt dat de noodzakelijke werkzaamheden kwalitatief hoogwaardig binnen de gestelde planning worden uitgevoerd. Hierbij wordt de bereikbaarheid van de aanliggende bedrijven, winkels en omwonenden en van hulpdiensten ten allen tijden gewaarborgd in een vooraf vastgelegd verkeersplan. Voor aanvang van een project wordt de directe omgeving geïnformeerd en worden er waarschuwingsborden geplaatst. Beije maakt gebruik van milieuvriendelijk en fysiek ontlastend materieel volgens de vigerende voorschriften van ARBO en CROW-normen.

Maar Beije Aannemingsbedrijf doet meer, in nauwe samenwerking met het SGP in Zuid-Holland heeft Beije een leerlingenploeg, die met medewerking van gemeenten, zorgt voor een werkgarantie waardoor het vakmanschap van ‘stratenmaker’ vooral in de historische binnensteden behouden blijft.

“Er is al vijftien jaar een uitstekende samenwerking tussen ons en de dealer. Het onderhoud wordt door de dealer verzorgd, waarvoor wij van maandag t/m vrijdag tot middernacht terecht kunnen”, zegt de heer Kieboom. “Ook onze chauffeurs roemen de geweldige DAF en het gemak waarmee zij voor een probleem bij de dealer terecht kunnen.”