Clicky


Transport Online '12 Mooiste Trucks Verkiezing 2015' van start

Transport Online '12 Mooiste Trucks Verkiezing 2015' van start
28-04-2015 16:00 | Transport Online | auteur De Redactie

ZWAAGWESTEINDE - Na één jaartje afwezigheid gaan we in 2015 weer de '12 Mooiste Trucks' verkiezing houden. Vrachtwagenchauffeurs en transportbedrijven kunnen ook dit jaar weer een foto van hun vrachtwagen(s) insturen.

Vrachtwagenchauffeurs en transportondernemers kunnen foto's insturen en de bezoekers van de website bepalen uiteindelijke de twaalf winnaars. De twaalf mooiste foto's en daarmee de '12 mooiste trucks', zullen op de Transport Online kalender 2016 pronken. Tevens ontvangen de winnaars een leuke prijs voor hun deelname en uiteraard een gratis exemplaar van de kalender.

Als bezoeker van Transport Online kunt u een foto insturen van uw vrachtwagen (of wagenpark). Alle foto's worden op onze website geplaatst. Na de sluitingsdatum kunnen bezoekers van Transport Online stemmen op de ingezonden foto's. De 12 foto's die de hoogste waardering heeft aan het eind van de stemperiode die winnen de titel 'Eén van de 12 Mooiste Trucks van 2015'.

Naast eeuwige roem(!!) krijgt uw foto/vrachtwagen ook een maand toegewezen op de Transport Online Kalender van 2016 die in november/december uit zal komen.

De voorwaarden voor deelname vindt u hier: http://www.transport-online.nl/site/12mooisten/