Clicky


Nieuwe rubriek: Halverwege

Nieuwe rubriek: Halverwege
28-04-2015 13:12 | Transport Online | auteur Tine van Knijff- van Hijum

Transport Online introduceert de komende tijd een aantal nieuwe rubrieken. Morgen wordt afgetrapt met de nieuwe rubriek Halverwege. Voor deze rubriek belt de redactie met mensen die in de transportsector werken en voor hun werk onderweg zijn; een vrachtwagenchauffeur, een schipper, etc. Halverwege de route en halverwege de week.

De redactie wil van deze mensen weten wie ze zijn, waar naartoe ze onderweg zijn, wat het meest opmerkelijke is dat ze de afgelopen week onderweg hebben meegemaakt en wat het eerste is dat ze doen als ze weer thuis zijn.

Bent u of kent u iemand die vaak beroepsgewijs onderweg is en wilt u daar graag kort over vertellen? Geef u op en wie weet wordt u morgen gebeld door een redacteur van Transport Online. Bij de rubriek wordt een foto geplaatst, aangezien het gaat om mensen die onderweg zijn vraagt de redactie de deelnemer aan de rubriek een 'selfie' te sturen.

Opgeven (met naam en telefoonnummer) kan via e-mail: t.vanknijff@transport-online.nl, of via een privébericht op Twitter of Facebook.