Clicky


Accenture verbetert Ocean Cargo Pricing software

Accenture verbetert Ocean Cargo Pricing software
28-04-2015 10:17 | Algemeen | auteur Tine van Knijff- van Hijum

NEW YORK - Accenture komt met een nieuwe versie van zijn Ocean Cargo Pricing software, deel van de 'Accenture Freight and Logistics Software'. Deze nieuwe versie moet oceaanvervoerders helpen hun kosten te verminderen en hun klantenservice te verbeteren.
  
Accenture Ocean Cargo Prijs versie 6.8 is een intuïtief, eenvoudig te gebruiken product dat een geavanceerde prijsstellingfunctionaliteit biedt om de winstgevendheid te verhogen op basis van real-time inzichten. De software maakt het voor vervoerders mogelijkerwijs om tarieven en kosten efficiënter toe te passen. Sales professionals kunnen offertes en contracten creëren voor een enkel verzoek, maar ook voor een grote offerteaanvraag. De nieuwe mogelijkheden in de software, zoals add-ons over locatie, grondstoffen, of het type container helpt transporteurs sneller en met meer relevante en concurrerende tarieven te reageren op verzoeken van klanten. 
  
Ocean Cargo Prijs 6.8 helpt transporteurs alerter te zijn en in te spelen op de vraag door middel van geavanceerde en flexibele tariefopbouw.  "Voor oceaanvrachtvervoerders is het met behulp van technologie het offerte-to-cash proces revitaliseren een essentieel onderdeel van het verhogen van de zichtbaarheid en het mogelijk maken van een betere besluitvorming," aldus Malcolm McNamara, global managing director van Accenture Goederenvervoer en Logistiek Software. "Onze nieuwste release van Ocean Cargo Pricing is ontworpen om meer accurate prijsmodellen te bieden, die de vervoerders zal helpen zich aan te passen aan veranderingen in de markt en concurrerend te blijven bieden."
 
Accenture Ocean Cargo Pricing kan worden uitgevoerd als een stand-alone product of als onderdeel van het Accenture Oceaan Cargo Suite.