Clicky


Air Bridge Cargo wint All-Cargo Airline of the Year Award

Air Bridge Cargo wint All-Cargo Airline of the Year Award
28-04-2015 09:39 | Algemeen | auteur Tine van Knijff- van Hijum

LONDEN - Air Bridge Cargo (ABC) heeft de prestigieuze All-Cargo Airline of the Year Award gewonnen op de 32e jaarlijkse Cargo Airline of the Year ceremonie, gekozen door luchtvrachtklanten over de hele wereld.

De winnaars in alle categorieën van de award werden bepaald met een wereldwijde peiling van Air Cargo News. Vijftigduizend lezers wereldwijd werden uitgenodigd om online te stemmen voor de luchtvaartmaatschappijen in de mondiale en regionale markten.

De top van de internationale luchtvracht, logistiek en supply chain was bijeen in Londen voor de prijsuitreiking, georganiseerd door Air Cargo News.



Denis Ilin, Executive President van Air Bridge Cargo, onderdeel van Volga-Dnepr Group, zei: "We zijn trots om te worden erkend voor onze toewijding aan excellente service en namens iedereen bij ABC zou ik graag onze klanten bedanken voor hun geweldige steun. Ik zou ook graag het hele ABC-team over de hele wereld willen bedanken voor hun enthousiasme, toewijding en harde werken om aan de behoeften en verwachtingen van onze klanten te voldoen. We beschouwen het als een grote eer om als eerste te eindigen bij werelds beste all-cargo maatschappijen. "

Dit is niet de eerste keer dat ABC zo wordt erkend door haar klanten en door vertegenwoordigers van het bedrijfsleven. Het bedrijf won in vier opeenvolgende jaren de 'Cargo Carrier of the Year on International and Domestic Routes’ in de jaarlijkse Wings of Russia ceremonie. In Azië werd de luchtvaartmaatschappij beloond met de 'Best All-Cargo Carrier' prijs bij de 2014 Asian Freight & Supply Chain Awards en in Europa kreeg het de 'Best Cargo Airline' trofee in 2014 op de Golden Chariot awards, gepresenteerd in Berlijn.

Op de foto staan Martin Weber (links), CEO van DVV Media Group, en Denis Ilin van Air Bridge Cargo.