Clicky


ColliCare Logistics investeert in nieuwe KRONE Profi Line trailers

ColliCare Logistics investeert in nieuwe KRONE Profi Line trailers
24-04-2015 16:24 | Trailers | auteur Tine van Knijff

LEEK - ColliCare Logistics in Nederland kondigt met trots een investering aan in tien nieuwe KRONE Profi Liner XL-trailers ter uitbreiding van de trailervloot van totaal 250 eenheden in Europa. De eerste trailer is in Oldenzaal opgeleverd.

Samen met leverancier KRONE is gekozen voor uitvoering met KRONE Telematics, waardoor het informatieproces met betrekking to gedrags- en onderhoudsmonitoring en vanzelfsprekend track&trace enorm wordt verbeterd. De geografische positie kan 24/7 worden bepaald, de technische status is altijd up-to-date en daardoor kunnen klanten ten allen tijde worden geïnformeerd over de status van hun goederen.

Tevens worden alle bestaande Nederlandse ColliCare trailers ook uitgerust met KRONE Telematics om de totale kwaliteit te waarborgen. Deze zogenaamde Huckepack trailers kunnen ook via rails-shuttles op langere afstanden binnen Europa worden ingezet.

Met deze investering heeft het bedrijf weer een stap gezet in kwaliteitsverbetering om verdere groei van de ColliCare organisatie mogelijk te maken.
ColliCare Logistics Groep heeft momenteel een jaaromzet van negentig miljoen euro en tweehonderd geëngageerde medewerkers, verdeeld over acht kantoren in Europa en vijf kantoren in China en India.

ColliCare Logistics ontwikkelt zich naast specialisme Nordics als middelgrote Europese logistieke dienstverlener.

Op de foto krijgt dhr. Potze van ColliCare de felicitaties van dhr. Zeller van KRONE.