Clicky


Nieuwe IVECO Daily bestelwagens voor vervoer farmaceutische goederen Nouwens Transport

Nieuwe IVECO Daily bestelwagens voor vervoer farmaceutische goederen Nouwens Transport
24-04-2015 09:08 | Iveco | auteur De Redactie

BREDA - Onlangs heeft DEBA Bedrijfswagens, vanuit haar vestiging Etten-Leur, een nieuwe IVECO Daily 35S17V bestelwagen geleverd aan Nouwens Transport uit Breda. Dit voertuig is de eerste uit een serie van totaal drie stuks welke speciaal ontwikkeld zijn voor het vervoer van farmaceutische goederen. De laadruimte is bijvoorbeeld voorzien van een transportkoeling Carrier Pulsor 400 met HACCP ATP FNA certificering.

Het vervoer van farmaceutische goederen vraagt extra aandacht, vooral op het gebied van temperatuurcontrole, ongedierte bestrijding, GDP en hygiene worden hoge eisen gesteld. Voor Nouwens Transport zijn deze hoge eisen en het leveren van kwaliteit een rode draad in hun bedrijf. 

Door de toenemende vraag naar op- en overslag van farmaceutische producten heeft Nouwens Transport onlangs ook geïnvesteerd in een nieuw warehouse.

Dit gloednieuwe pand wat over enkele maanden gereed is, voldoet aan de hoogste eisen op het gebied van temperatuur-controle, veiligheid en duurzaamheid en is zowel GDP- als TAPA gecertificeerd en biedt plaats aan 1.500 tot 2.000 pallets welke tussen de 2-8 graden of tussen 15-25 graden kunnen worden opgeslagen.