Clicky


Keurmerk Vermeer Transport Numansdorp B.V.

Keurmerk Vermeer Transport Numansdorp B.V.
21-04-2015 17:14 | Bedrijfsnieuws | auteur De Redactie

NUMANSDORP - Vermeer Transport Numansdorp B.V. heeft het Keurmerk Transport & Logistiek behaald met de specialisatie sierteeltvervoer.

Het geconditioneerd vervoer van sierteeltproducten is zeer gespecialiseerd werk. De kwetsbare producten, zeer korte doorlooptijden van zendingen en het gebruik van veel verschillende rolcontainers met een complex emballage ruilsysteem maken dat kwalitatief hoogstaande dienstverlening nodig is. Naast veilingtransport voor kwekers verzorgt het bedrijf ook retail leveringen voor tuincentra en winkelketens.

Het behalen van het Keurmerk is een bevestiging dat de door klanten vereiste kwaliteit geleverd wordt en goed geborgd is in een kwaliteitsmanagementsysteem. Voor André de Keijzer, operationeel manager bij Vermeer Transport, is de belangrijkste stap dat de bedrijfsprocessen en procedures nu zijn beschreven volgens de standaarden van het Keurmerk. Dit vormt de basis voor de volgende stap, het optimaliseren van de processen.

Vermeer Transport Numansdorp B.V. is gespecialiseerd in het geconditioneerd vervoer van sierteeltproducten. Door samenwerking met een vaste kring van collega vervoerders kan het bedrijf Benelux brede dekking bieden. Bovendien kunnen zeer korte doorlooptijden worden gerealiseerd.

Het Keurmerk Transport & Logistiek borgt kwaliteit en vakmanschap in de bedrijfsvoering, met de nodige aandacht voor onder meer bedrijfsvoering, interne processen, communicatie, duurzaamheid en andere onderwerpen op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen. Houders van het Keurmerk Transport & Logistiek maken structureel werk van thema's als emissiereductie, (verkeers)veiligheid, goed werkgeverschap, continuïteit en imago.