Clicky


C.H. Robinson voegt Global Forwarding Office en leidinggevende posities toe

C.H. Robinson voegt Global Forwarding Office en leidinggevende posities toe
20-04-2015 09:20 | Bedrijfsnieuws | auteur De Redactie

AMSTERDAM - Antwerpen, bekend als een van de grootste maritieme, logistieke en industriële hubs in Europa, is nu ook de thuisbasis van het nieuwste Global Forwarding Office van C.H. Robinson.

Het combineren van het bestaande kantoor voor wegtransport van C.H. Robinson in Antwerpen met het nieuwe wereldwijde expeditiekantoor, geeft C.H. Robinson de gelegenheid de Belgische markt een combinatie van een lokale aanpak met een breed scala van op maat gemaakte wereldwijde diensten te bieden. Om deze uitbreiding te ondersteunen, werd Erwin Dhaene benoemd als manager van het nieuwe kantoor. Voordat hij manager werd, was Dhaene verantwoordelijk voor de oceaanproductontwikkeling van C.H. Robinson in Europa.

“We zijn ervan overtuigd dat ons nieuwe wereldwijde expeditiekantoor in Antwerpen een enorme kans biedt om een prominente rol in België te spelen en we zijn vastbesloten een betrouwbare bron voor alle logistieke behoeften te zijn”, zei Dhaene.

Behalve de bevordering van Dhaene in Antwerpen, zijn er twee bestuurders benoemd op het Europese hoofdkantoor van C.H. Robinson in Amsterdam.

Jesper Lund is benoemd tot directeur van Europe Global Forwarding, waar hij de commerciële activiteiten van de Global Forwarding divisie binnen Europa zal leiden. Lund heeft 23 jaar ervaring in de sector en begon zijn carrière in 1992 bij DanTransport AS in Kopenhagen, Denemarken. Lund bracht ook elf jaar door bij UPS SCS in diverse verkoop- en algemeen management leidinggevende posities, waaronder directeur van Noord-Europa.

Eric Padmos is toegetreden als operationeel directeur van Europe Global Forwarding, waar hij verantwoordelijk zal zijn voor de prijsstelling, transacties en groeistrategie van de diensten van de divisie. Padmos begon zijn carrière in 1996 bij Excel Freight Management en heeft sindsdien vele managementfuncties gehad bij Rotra Air & Ocean, UPS SCS en meer recentelijk bij IJS Global in Amsterdam.

“We zijn enthousiast over deze expansie, zowel voor de verdere ontwikkeling van onze groeiende portfolio van regionale en mondiale rekeningen, als voor de verdere versterking van ons leiderschap team”, zegt Ivo Aris, directeur van European Global Forwarding bij C.H. Robinson.

“De grote hoeveelheid ervaring en kennis van de industrie van onze nieuwe leiders heeft belangrijke verschillen aangetoond in onze algemene groeistrategie. Ik geloof dat de opening van het nieuwe kantoor in Antwerpen en de benoeming van onze nieuwe leiders wederom een teken is van onze overtuiging om een leider in onze industrie te zijn."