Clicky


'Vriend' worden van Stichting Steunpunt Binnenvaart om financiële toekomst te waarborgen

'Vriend' worden van Stichting Steunpunt Binnenvaart om financiële toekomst te waarborgen
17-04-2015 15:31 | Algemeen | auteur De Redactie

SLEEUWIJK - Het Steunpunt Binnenvaart bestaat dit jaar tien jaar. Sinds de oprichting kwamen ruim 1450 hulpvragen bij het steunpunt binnen. Het steunpunt wordt op dit moment gefinancierd uit reservegelden van de AMVV, de Algemene Maatschappij voor Varenden. Die pot raakt leeg en om de continuïteit de komende jaren te waarborgen heeft het bestuur van Stichting Steunpunt Binnenvaart besloten een beroep te doen op ‘Vrienden van het Steunpunt’. 

Door jaarlijks een bedrag over te maken naar de Stichting Steunpunt Binnenvaart kunt u vriend worden van de stichting. Om iedereen de gelegenheid te geven ‘vriend’ te worden zijn er drie categoriëen: kleine vrienden(tot 100 euro), vrienden (tussen de 100 en 1.000 euro) en grote vrienden(boven de 1.000 euro).

Steunpunt Binnenvaart biedt als "bruggetje naar de wal" hulp bij ziekte, ongevallen, sociaal-maatschappelijke en financiële vragen en problemen. Het AMVV-Steunpunt luistert, geeft informatie, zoekt zaken uit en helpt bij het zoeken naar oplossingen. Het maakt daarbij waar mogelijk gebruik van bestaande kennis en ervaring en probeert  tegelijkertijd overheden en instanties te wijzen op de specifieke omstandigheden van de varende ondernemer