Clicky


Strategische e-fulfillment samenwerking PVS-Duitsland en Freightways

Strategische e-fulfillment samenwerking PVS-Duitsland en Freightways
17-04-2015 13:40 | Bedrijfsnieuws | auteur De Redactie

KATWIJK - E-commerce fulfillment partij PVS uit Duitsland en het Nederlandse Freightways slaan de handen ineen. De jointventure PVS-Freightways B.V., gevestigd in Katwijk, richt zich op e-commerce fulfillment. In de breedste zin van het woord.

Naast opslag en de afhandeling van orders voorziet de propositie in een breed scala aan diensten. Waaronder online marketing en webshopontwikkeling, (internationale) customer service en financieel-administratieve ondersteuning. Voor B2C en B2B.

Beide partijen maakten al onderdeel uit van het Europese samenwerkingsverband F4E - Fulfillment for Europe. Om bedrijven te kunnen ondersteunen bij hun internationale ambities en een snelle Europese roll out voor hun klanten te kunnen realiseren.

Deze nieuwe samenwerking gaat nog een stap verder. Door samen op te trekken ontstaat een krachtige propositie. Niet alleen voor de Benelux, maar ook voor Europa en zelfs mondiaal. Gericht op de ondersteuning van zowel grote als kleine bedrijven die hun eerste serieuze stappen willen zetten op het gebied van e-commerce of toe zijn aan een volgende stap.

“De tijd van het pionieren is voorbij. De huidige markt vraagt om een professionele benadering en een hoge service graad. Zowel richting de consument als het bedrijfsleven”, zegt Jack Zijlstra, Managing Director PVS-Freightways.

"Door de samenwerking met PVS kunnen we deze belofte waarmaken. Beide partijen vullen elkaar goed aan. PVS heeft meer dan 10 jaar ervaring in e-commerce fulfillment met internationale klanten als Amazon buy vip, dyson, Joop! en Gant. Daarnaast ondersteunt PVS vele start-ups met een goed potentieel en kent ze een sterke logistieke en technische infrastructuur. Freightways heeft zich altijd bewezen door haar klantgerichtheid, flexibiliteit en betrouwbaarheid. In mijn beleving een zeer krachtige combinatie."