Clicky


Binnenkort opnieuw nieuwe DAF XF voor Keijbeck Opleidingen

Binnenkort opnieuw nieuwe DAF XF voor Keijbeck Opleidingen
17-04-2015 11:33 | DAF | auteur De Redactie

SUSTEREN - Roger Keijbeck, directeur van Keijbeck Opleidingen in Susteren, blijft voorop lopen als het gaat om het nieuwste en modernste wagenpark voor een perfecte rijopleiding. Binnenkort ontvangt Keijbeck weer een nieuwe DAF XF 440 FA Euro 6 Space Cab bakwagen met de 10,8 liter PACCAR MX-11 motor en geautomatiseerde AS Tronic versnellingsbak.

De DAF XF Space Cab is uitgerust met veel extra’s om de toekomstige chauffeurs zo goed en zo veilig mogelijk voor te bereiden op het rijden met het nieuwste materiaal zoals: Adaptive Cruise Control (ACC) dat zorgt voor een constante afstand tot de voorligger in combinatie met een noodremsysteem, de DAF Driver Performance Assistant (DPA) die de chauffeur helpt om zo zuinig mogelijk te rijden en de DAF Predictive Cruise Control (PCC) met Predictive Shifting die gebruik maakt van GPS-technologie om te weten waar de truck zich exact bevindt en met welke rijomstandigheden de komende 1 tot 2 kilometer rekening moet worden gehouden.

Bovendien zorgt de DAF Predictive Cruise Control in combinatie met Predictive Shifting van de AS Tronic versnellingsbak voor een verdere brandstofbesparing. Daarnaast is de DAF XF uitgerust met de unieke Silent-optie inclusief het Quiet-Truck certificaat.

Met 35 gemotiveerde professionele vaste medewerkers en 20 ZZP-ers is Keijbeck veruit de grootste verkeersschool in Limburg met  diverse eigen personenwagens, motorfietsen, BE combinaties, een BOVA bus, diverse DAF vrachtwagens, zowel bakwagen als trekker met automaat of handgeschakeld en geschikt voor LZV-opleidingen. Keijbeck verzorgt vanzelfsprekend nascholingen voor Code95 en veiligheidscursussen voor o.a. heftruck en reachtruck.

Ook is Keijbeck gespecialiseerd in logistieke opleidingen en opleidingen zoals management en veiligheid, VCA, BHV, AED, antislipcursussen en trainingen op klantgerichtheid. Vanaf 2015 is Keijbeck door DAF aangewezen als partner voor rijtrainingen met DAF Euro 6 voertuigen in Limburg.   

Het werkgebied omvat de regio Zuid-, Midden- en Noord-Limburg. De hoofdvestiging is in Susteren met nevenvestigingen in Venlo, Ittervoort, Bladel en Elsloo. Keijbeck is een ISO 9001gecertificeerd rijopleidingsinstituut.

De grote service bereidheid, de korte lijnen en een uitstekende prijs/kwaliteitverhouding van de dealer zijn voor Keijbeck vanzelfsprekend van groot belang. Allers Bedrijfswagens heeft bovendien meerdere vestigingen in het werkgebied van Keijbeck. "Onze wagens moeten altijd in een perfecte conditie zijn en daar zorgt onze dealer prima voor", zegt Roger Keijbeck.

Foto's

  • B. Kuil
    B. Kuil
  • B. Kuil
    B. Kuil
  • B. Kuil
    B. Kuil
  • Bek en Verburg BV