Clicky


Nieuwbouw distributiecentrum voor DSV Logistics in Venlo

Nieuwbouw distributiecentrum voor DSV Logistics in Venlo
16-04-2015 17:03 | Bedrijfsnieuws | auteur De Redactie

VENLO - Op Trade Port Noord in Venlo verrijst binnenkort een nieuw logistiek distributiecentrum, ontwikkeld door H. van den Boogaard Projecten en gerealiseerd door VDR Bouwgroep.

H. van den Boogaard Projecten is de grootste ontwikkelaar van logistieke distributiecentra uit de regio Venlo. Sinds meerdere decennia is zij intensief betrokken bij de initiatie, ontwikkeling en realisatie van bedrijfsgebouwen. In de afgelopen jaren zijn objecten ontwikkeld voor bedrijven als Geodis, Tommy Hilfiger & Rhenus.

Eigenaar en gebruiker van het nieuwe distributiecentrum in Venlo wordt DSV Logistics, één van de grootste spelers op de wereldmarkt als het gaat om logistieke dienstverlening. Het gebouw, met een oppervlakte van 30.000 m2, wordt BREEAM 3 ster-gecertificeerd. Het ontwerp is van Janssen Wuts Architecten.

VDR Bouwgroep is verantwoordelijk voor de bouwkundige realisatie en de coördinatie van alle projectpartners op de bouw. Daarnaast adviseert en begeleidt VDR Bouwgroep de opdrachtgever bij de BREEAM-certificering. De Deventer bouwonderneming is specialist als het gaat om logistieke bedrijfshuisvesting. Zo werkte zij onder andere ook mee aan de nieuwbouw van het distributiecentrum in Echt.