Clicky


Praxas introduceert innovatieve luchtreiniger voor vrachtwagen

Praxas introduceert innovatieve luchtreiniger voor vrachtwagen
16-04-2015 11:14 | Bedrijfsnieuws | auteur De Redactie

BREDA - Praxas, leverancier van beschermings- en controlemiddelen, introduceert de Miatech BioTurbo 100i, een luchtreiniger speciaal bedoeld voor vrachtwagens. Tijdens het transport van dervinggevoelige producten biedt dit product de meest effectieve manier om ethyleen, schimmels en bacteriën te verwijderen.

Er zijn veel transportbedrijven die geconditioneerd kunnen vervoeren. Versproducten zoals groenten, fruit, bloemen en planten worden snel blootgesteld aan risico’s waardoor derving ontstaat. Dit betekent onnodige verspilling en dus minder rendement. De Miatech BioTurbo 100i gaat deze risico’s tegen en draagt bij aan minder derving.

Belangrijk kenmerk van het product is dat het gebruik ervan geen gezondheidsrisico’s met zich meebrengt door het unieke vier-fasen-systeem waarbij de voordelen van ozon worden benut, maar niet de nadelen. Bovendien neemt hij minimale ruimte in beslag door het compacte design en is er sprake van een laag stroomverbruik.

Met de Miatech BioTurbo 100i brengt Praxas een innovatieve en veilige oplossing op de markt die leidt tot minder verspilling van versproducten. Een innovatief product dat meerwaarde creëert voor de afnemers en daarmee hun onderscheidend vermogen laat groeien.