Clicky


Nieuwe DAF XF510 Super Space Cab voor Trans-Imex

Nieuwe DAF XF510 Super Space Cab voor Trans-Imex
09-04-2015 16:46 | DAF | auteur De Redactie

VEGHEL - Vanaf afgelopen maandag 6 april rijdt de eerste Daf FT XF510 Super Space Cab voor Trans-Imex. Van Hooft Bedrijfswagens leverde de vrachtwagen aan het Veghelse bedrijf. Twee bijzonder trotse chauffeurs gaan er graag mee de weg op.

“De nieuwe Daf rijdt sinds maandag en is één van onze dertig vrachtwagens”, vertelt directeur René Versantvoort van Trans-Imex. “Bij ons is het de eerste in dit soort maar het concept rijdt in deze vorm al 1,5 jaar op de wegen. Wel hebben we twee bijzonder trotse chauffeurs die samen zeer enthousiast zijn om met deze DAF FT XF510 Super Space Cab de weg op te gaan. Dat is natuurlijk alleen maar mooi.”

Mijlpalen

Van Hooft bedrijfswagen is al tachtig jaar dealer in Den Bosch, Veghel en Boxtel. Trans-Imex BV is sinds 1999 actief vanuit Veghel op het gebied van transport en logistieke dienstverlening. In augustus 2013 nam het bedrijf een nieuw logistiek centrum op Doornhoek in gebruik. De tweede fase, waarbij een opslaghal voor 3500 pallets werd gerealiseerd is sinds oktober 2014 voltooid.

De mijlpaal van dit moment is de gloednieuwe Daf die eenmaal compleet met opleggers 25,5 meter lang is. Vanuit DAF wordt donderdag 9 april een bezoek gebracht aan Trans-Imex in verband met de in gebruik name van de nieuwe wagen.