Clicky


Nieuwe DAF XF trekker voor MLH Transport uit Heeg

Nieuwe DAF XF trekker voor MLH Transport uit Heeg
09-04-2015 13:34 | DAF | auteur De Redactie

HEEG - Martin en Durkje Lochinski, eigenaar van MLH transport, heeft een nieuwe trekker aangeschaft, een DAF XF. Heine de Vries, Account Manager Sales bij Bedrijfswagen Service Friesland, overhandigde onlangs de DAF trekker.

De DAF XF 460 FT Super Space Cab is uitgevoerd met de zeer zuinige 12,9 liter PACCAR MX-13 motor en een geautomatiseerde AS Tronic versnellingsbak, MX Engine Brake, koellade standverwarming luxe chauffeursstoel met armleuning, ruime koellade, de nieuwste software ecomodus eco rol en DAF Driver Performance Assistant (DPA) dit helpt de chauffeur bij het zo zuinig mogelijk rijden, dit kan resulteren tot een brandstof besparing van tussen de 4-5 procent, extra lang bordes met opstap, vijf werklampen met LED-verlichting en een gegalvaniseerde stalen bumper met koplampen van onbreekbaar Lexan.

Het lange service intervalpakket zorgt er onder meer voor dat de DAF om de 150.000 km voor groot onderhoud naar de werkplaats moet.  Martin Lochinski Heeg is eigen ondernemer en rijdt op dit moment voor Veenstra Heeg (Fritom).

MHL transport en Bedrijfswagen Service Friesland vinden elkaar in een perfecte samenwerking.  Er zijn korte lijnen en een uitstekende prijs/kwaliteitverhouding. Het onderhoud wordt via een Reparatie en Onderhouds Contract (ROC) door de dealer verzorgd. Wij wensen namens Bedrijfswagen Service Friesland de familie Lochinski veel veilige kilometers toe.