Clicky


Inzamelingsactie voor Selie Transport

Inzamelingsactie voor Selie Transport
08-04-2015 09:53 | Overig | auteur De Redactie

DEN OEVER - Het is dé nachtmerrie van elke vrachtwagenchauffeur: betrokken raken bij een dodelijk ongeval. Het overkwam Jan Selie in 2008 toen een motorrijder zichzelf doodreed tegen zijn vrachtwagen.

Door de immense klap vloog de vrachtwagen van Selie, eigenaar van Selie Transport uit Den Oever in de brand.

Naast de psychische schade zijn Jan Selie en zijn vrouw achtergebleven met een hoop kosten omdat de verzekering niet alle kosten uitkeert. Nu zeven jaar later balanceert zijn transportbedrijf op het randje van de afgrond.

Jan vertelde zijn verhaal maandagavond in het NPO programma: In één klap.

Na jarenlang beetje bij beetje afgelost te hebben resteert nu nog een schuld van € 25.000. Dat moet betaald zijn om zijn transportvergunning opnieuw te kunnen krijgen (daarvoor moet hij onder andere een goedgekeurde jaarrekening hebben).

In overleg met de programmamakers is Johan Bruining op internet een inzamelingsactie gestart om Selie te helpen die laatste 25.000 euro bijelkaar te krijgen en zijn transportbedrijf te redden. Inmiddels is het volledige bedrag, en meer, gedoneerd om Jan Selie en zijn vrouw te helpen.

Wilt u Selie Transport ook helpen? Dat kan. U vindt de inzamelingsactie hier!

De hele reportage over Jan Selie en de gevolgen van het ongeval kunt u hier terugkijken: http://www.npo.nl/2doc/06-04-2015/KN_1668777