Clicky


Vrachtwagenchauffeur rijdt in op file

Vrachtwagenchauffeur rijdt in op file
07-04-2015 16:57 | Ongevallen | auteur De Redactie

DRUTEN - Dinsdagochtend zijn op de Maas en Waalweg ter hoogte van Druten, een vrouw van 34 jaar uit Druten en een vrouw van 20 jaar uit Maasbommel gewond geraakt. Een 46-jarige vrachtwagenchauffeur uit Waalwijk, reed met zijn auto op een langzaam rijdende rij auto’s.

De vrachtwagen reed over de Maas en Waalweg komende uit de richting Tiel en rijdende in de richting van Nijmegen. Ter hoogte van Druten merkte hij, mogelijk door het felle zonlicht, de langzaam rijdende rij auto’s te laat op en botste tegen de laatste auto aan, bestuurt door de 34-jarige Drutense. De auto vloog door de klap de berm in en kwam in een naastgelegen sloot terecht. Omstanders hebben de vrouw uit de auto bevrijd. De vrouw is met onbekend letsel overgebracht naar het RadboudUMC.

De auto die vóór het eerste slachtoffer in de rij stond werd ook door de vrachtwagen geraakt. De 20-jarige vrouw die de auto bestuurde raakte daarbij gewond aan haar nek en is ter controle overgebracht naar het CWZ.

Er waren diverse getuigen van het ongeval. De hulpdiensten zijn enige tijd bezig geweest met het bergen van de auto’s. De politie doet nader onderzoek en zal proces-verbaal opmaken.