Clicky


Nieuwbouw Kraker Trailers neemt zichtbare vormen aan

Nieuwbouw Kraker Trailers neemt zichtbare vormen aan
07-04-2015 16:44 | Bedrijfsnieuws | auteur De Redactie

AXEL - In Axel worden de contouren van de nieuwe schuifvloertrailerfabriek dagelijks duidelijker zichtbaar. Dankzij de relatief milde winter ligt de bouw prima op schema. ''Rond de zomervakantie is de bouw gereed, we kunnen dan al voor de bouwvak beginnen met het gefaseerd verhuizen van de productie”, aldus Alain Hiel, die binnen Kraker Trailers het bouwproject onder zijn hoede heeft.

De kracht van Kraker is trailers exact op de specificatie van de klant worden geleverd. Zo is er de standaard CF-BEST die met behulp van een ruim optiepakket geheel op klantwens kan worden uitgerust of de CF-200, waarbij de klant keuze heeft uit uiteenlopende maatvoering en een haast onbeperkt optiepakket. Daarnaast zijn er nog andere types, zoals de gestuurde trailers of geïsoleerde voertuigen. In de afgelopen decennia wist Kraker Trailers steeds meer klanten van de Zeeuwse, degelijke werkwijze te overtuigen. Zodanig, dat het merk Kraker nu in vrijwel alle Europese landen is vertegenwoordigd.

En die vertegenwoordiging werpt vruchten af: België blijkt een stabiele afzetmarkt voor Kraker Trailers te zijn. Containers Maes bestelde twee CF-200’s met diverse opties die de voertuigen geschikt maken voor vervoer van bouwafval. De trailers zijn uitgerust met een 15-planks XHDI Bulkmover-vloer met extra Hardox-slijtstrippen aan de achterzijde.

Ook Transport Vervloessem bestelde opnieuw twee Kraker-voertuigen, die voornamelijk worden ingezet voor pallets en bulkgoederen. Daarnaast worden er wekelijks series voertuigen geleverd aan Poolse klanten.

Duitsland is en blijft een grote markt voor Kraker Trailers. Het actieve verkoopapparaat in Duitsland zorgt voor een grote order-intake. Niet alleen van standaardtrailers, maar ook voertuigen die speciaal op klantspecificatie zijn aangepast. Het innovatieve karakter van Kraker komt duidelijk naar voren in een trailer voor Reuss.

De firma Reuss koos een trailer met hydraulisch dak. Het filterdoek is in de dakconstructie van de Reuss-trailer verwerkt. Zo kan de volledige bovenkant worden vrijgemaakt waardoor de trailer voor diverse producten kan worden ingezet. Dat onderstreept de brede inzetbaarheid van de Kraker-voertuigen eens te meer.