Clicky


Van Breugel Oisterwijk Bouwmaterialentransport overgenomen door Rondas BV

Van Breugel Oisterwijk Bouwmaterialentransport overgenomen door Rondas BV
04-04-2015 11:47 | Bedrijfsovernames en fusies | auteur De Redactie

WAGENINGEN - Op 1 april 2015 is Van Breugel Oisterwijk BV overgenomen door Rondas BV. Onder Rondas vallen RBC transport, Broeders transport en Vink-Woerden.

"Naast een forse schaalvergroting draagt deze ontwikkeling ook absoluut bij aan betere toekomstperspectieven voor het personeel en de klanten", meldt Rondas zaterdag aan Transport Online.

Met de overname gaan geen banen verloren en Van Breugel gaat onder dezelfde naam, op dezelfde locatie en met de bestaande medewerkers door. De directie treedt terug en de leiding komt in handen van Arjan Berndsen en Jan Ruijsch.

Ad van Breugel licht toe: "Van Breugel Oisterwijk BV is al vele jaren uw vertrouwde logistieke partner en dat blijft zo. Maar er is geen opvolging in de familie om de continuïteit te borgen en daarom zijn de aandelen overgedragen aan Rondas BV. Er ontstaat een sterk team dat uitdagingen niet uit de weg zal gaan."

Van Breugel Oisterwijk BV blijft een zelfstandig onderdeel van de Rondas organisatie waaronder ook RBC transport BV, Vink Woerden BV en Broeders transport BV vallen. Rondas kiest bewust voor deze structuur waarbij de hoge kwaliteit en grote betrokkenheid van regionale familiebedrijven gecombineerd wordt met een uiterst efficiënte centrale transportplanning.

"De overname past in Rondas' strategie het bouwmaterialen vervoer met autolaadkraan te versterken. Van Breugel Oisterwijk BV is een mooi bedrijf met een rijke historie en er zijn veel overeenkomsten met onze bedrijven. Met in totaal 100 vrachtwagens voor de bouw kunnen wij nog beter aan de vraag van onze opdrachtgevers voldoen en de service verhogen. De verbeteringen hebben effect op de totale groep. Met minder onbeladen kilometer neemt ook het duurzame karakter van onze organisatie toe", aldus Jan Ruijsch, directeur Rondas BV.