Clicky


Goodyear lanceert app om service van vrachtwagenbanden te verbeteren in heel Europa

Goodyear lanceert app om service van vrachtwagenbanden te verbeteren in heel Europa
26-03-2015 17:20 | Bedrijfsnieuws | auteur De Redactie

NIEUWEGEIN - Goodyear lanceert een gloednieuwe mobiele app, de eJob-app, die de kwalitatieve en snelle service voor Europese commerciële klanten verder verbetert. Met de nieuwe eJob-app registreren en ontvangen servicemedewerkers onmiddellijk informatie via hun tablet. De app stuurt informatie en foto's rechtstreeks door naar het online beheersysteem van Goodyear, de FleetOnlineSolutions. Zo ontvangt de technicus snel en gemakkelijk servicegegevens.

Snel en nauwkeurig bandenmanagement

Waldek Jarosz, Director Fleet Solutions & Truck Tires bij Goodyear Europa, Midden-Oosten en Afrika: "Voor onze wagenparken zijn er twee zaken van essentieel belang: het leveren van diensten voor bandenmanagement en de FleetOnlineSolutions van Goodyear, waar eJob deel van uitmaakt. De digitale innovatie van deze app maakt bandenmanagement sneller en nauwkeuriger. Bovendien kunnen onze klanten werkzaamheden aan hun banden online in real-time volgen."



"De voordelen die de eJob-app biedt op het vlak van snelheid en nauwkeurigheid voor onze bandenmanagementdiensten zijn echt fantastisch. Ons FleetOnlineSolutions-programma is het meest effectieve beheersysteem voor banden in de sector. Het wordt nu nog beter dankzij onze nieuwe eJob-app. Het aantal wagenparken dat voor FleetOnlineSolutions en onze bandenmanagementservice Fleet First kiest, neemt steeds verder toe in Europa. Dat is vooral te danken aan de duidelijke voordelen die we bieden aan wagenparkbeheerders", aldus Waldek Jarosz.



Gebruiksvriendelijk in heel Europa

Dankzij de gebruiksvriendelijke interface van eJob gebeurt onderhoud aan banden snel en gemakkelijk. Alle relevante informatie, zoals wielpositie en andere gegevens, stuurt de app meteen door. Een tablet met mobiele internetverbinding volstaat om de gegevens ter plaatse te versturen en te ontvangen, terwijl de werkzaamheden worden uitgevoerd. En moet de technieker een band vervangen? Dan kan hij de vrachtwagenbanden fotograferen en opmerkingen toevoegen. De vrachtwagenoperator bekijkt de band dan online en ziet meteen waarom hij hem moet vervangen. Bovendien is de nieuwe eJob-app meertalig, zodat hij in alle Europese landen gebruikt kan worden.

Directe online toegang tot belangrijke informatie

Via eenvoudige pop-up menu's hebben bandentechnici toegang tot belangrijke informatie over de banden, zoals bandendruk en andere essentiële gegevens. Alle informatie is onmiddellijk toegankelijk voor alle 2.000 Goodyear TruckForce-werkplaatsen in Europa en voor dienstverleningsbedrijven in onderaanneming.

Wat de FleetOnlineSolutions in het bijzonder aantrekkelijk maakt, is dat klanten directe toegang hebben via het internet. Dat betekent dat de voortgang van de werkzaamheden steeds in realtime kan worden gevolgd. Dankzij de eJob-app ziet een klant in Finland bijvoorbeeld live hoe een technicus een band van zijn vrachtwagen vervangt of onderhoudt in Italië.

Goodyear eJob is onderdeel van het online beheersysteem FleetOnlineSolutions van Goodyear. Met de app kunnen bandenvervangers ter plaatse alle nodige gegevens registreren. De informatie wordt vervolgens rechtstreeks van een tablet naar de FleetOnlineSolutions -databank doorgestuurd, waar die informatie onmiddellijk beschikbaar is voor de klant. De nieuwe Goodyear eJob-app is nu gratis te downloaden in de online Google Play store en binnenkort ook in de Apple Store.