Clicky


Organisatie Transport Compleet na editie Hardenberg vol vertrouwen voor Gorinchem

Organisatie Transport Compleet na editie Hardenberg vol vertrouwen voor Gorinchem
20-03-2015 16:57 | Transport Compleet | auteur De Redactie

HARDENBERG - Met 15.788 bezoekers in drie beursdagen dagen kijkt Evenementenhal tevreden terug op Transport Compleet Hardenberg 2015. Net als voorgaande jaren ging de exposantenteller de 250 voorbij. De laatste opleggers en bedrijfswagens vertrokken vrijdagmiddag uit de hallen van Hardenberg, maar de organisatie kijkt al vooruit naar Transport Compleet in Gorinchem op 1, 2 en 3 september 2015.

De verwachtingen zijn hooggespannen, vertelt Productmanager Rik Silderhuis. "Veel oud-exposanten hebben aangegeven weer mee te willen doen. Mede daardoor is de vloeroppervlakte in Gorinchem in dit vroege stadium al voor 60% gevuld."

Marktspelers

Daarnaast ontving Silderhuis tot zijn tevredenheid aanvragen van diverse marktleiders die groots uit willen pakken in Gorinchem. "Het is nog te vroeg om specifieke namen te noemen, maar het gaat hier om absolute marktleiders. Bedrijven die zichzelf voor het najaar willen presenteren op één vakbeurs. Zij willen dus naar Gorinchem - een mooie opsteker voor ons."

De resultaten van afgelopen edities spelen hierbij een rol, verklaart Silderhuis. "Onze vakbeurzen in Hardenberg en Gorinchem staan de laatste jaren garant voor 15.000 bezoekers. De markt weet wat men aan ons heeft en welk constant hoog niveau wij jaarlijks halen."