Clicky


Raben Group ontvangt award voor Etisch handelen

Raben Group ontvangt award voor Etisch handelen
16-03-2015 17:05 | Bedrijfsnieuws | auteur De Redactie

Veel bedrijven zorgen niet alleen voor de ethiek in de organisatie, maar ook voor de ethische keten van waarden. Ze betrekken hun leveranciers hierbij door de uitvoering van ethische codes of het openen van speciale communicatiekanalen die gebruikt kunnen worden voor het indienen van informatie over schendingen.

Puls Biznesu, PKN ORLEN, GE en PwC organiseerde een competitie die gericht is op de selectie en beloning van bedrijven die actief zijn in het naleven van de ethische regels. Volgens de organisatoren van het initiatief: "De competitie erkent bedrijven wiens werk gericht is op het opbouwen en versterken van een organisatiecultuur gebaseerd op ethiek en waarden in de meest uitgebreide en systematische manier.

Raben Group was één van de winnaars. Marcin Turski, Sales en Customer Service Director van Fresh Logistics, die de award voor de Raben Group in ontvangst nam, verklaarde: "De prijs die we hebben ontvangen is van uitzonderlijk belang voor ons. De organisatorische cultuur van ons bedrijf is gebaseerd op ethiek en waarden. We kunnen garanderen dat dezelfde normen ook worden gevolgd door onze leveranciers. Deze competitie was een gelegenheid voor zelfevaluatie en verificatie van gebieden die wij nog moeten verbeteren, maar het was ook een bevestiging dat het gekozen pad de juiste is."

Het is vermeldenswaard dat in de jaarlijkse Klanttevredenheidsonderzoek de Raben Group onderzoek doet naar maatschappelijk verantwoord ondernemen. In 2014 waren maar liefst 91% van de klanten van mening dat de Raben Group medewerkers handelen op een ethische manier.