Clicky


Verhuisbedrijf Vlaming kiest Volvo FM

Verhuisbedrijf Vlaming kiest Volvo FM
11-03-2015 13:25 | Volvo | auteur De Redactie

AMSTERDAM - Op dinsdag 10 maart heeft Verhuisbedrijf Vlaming hun nieuwe Volvo FM in gebruik genomen. Deze door Volvo Group Truck Center Aalsmeer geleverde Volvo FM is uitgerust met de Volvo I-Shift versnellingsbak en wordt aangedreven door een krachtige 11-liter, 330 PK sterke Euro 6 motor. Tevens is de cabine voorzien van drie extra zitplaatsen waardoor het mogelijk is om in totaal met vijf man in de cabine plaats te nemen.

De Volvo FM is uitgerust met een volledig lucht-geveerd chassis en zal door middel van een door Burgers Carrosserie opgebouwd BDF-systeem worden ingezet om 20 en 25 ft. containers te beladen en te vervoeren.  Als extra veiligheidsvoorziening is de Volvo FM uitgerust met een Groeneveld Greensight omgevingsdetectie systeem.

Verhuisbedrijf Vlaming is een familiebedrijf dat al meer dan 125 jaar bestaat. In 1885 opgericht in de Amsterdamse Pijp is Vlaming uitgegroeid tot een modern middelgroot verhuisbedrijf, gevestigd in Amsterdam, en voeren zij verhuizingen door het hele land uit. 

Kwaliteit en flexibiliteit staan centraal in hun dienstverlening. Zij zorgen voor een professionele prettige sfeer met aandacht voor de klant. Verhuisbedrijf Vlaming is aangesloten bij de "Erkende Verhuizers"