Clicky


Broekman Logistics ondersteunt uitbreiding klantenbestand van Cryoport in Azië

Broekman Logistics ondersteunt uitbreiding klantenbestand van Cryoport in Azië
05-03-2015 09:24 | Bedrijfsnieuws | auteur De Redactie

ROTTERDAM - Cryoport, Inc., een toonaangevend leverancier van geavanceerde cryogene logistieke oplossingen voor de farmaceutische industrie, met activiteiten op het gebied van immunotherapie, stamcellen, cellijnen, klinisch-onderzoekorganisaties, vaccinfabrikanten en voortplantingsgeneeskunde, heeft vandaag bekendgemaakt dat Broekman Logistics het Operations Center in Singapore zal gaan ondersteunen, als reactie op het snelgroeiende klantenbestand van Cryoport in Azië.

Broekman werkt al geruime tijd samen met het Europese Operations Center van Cryoport, waardoor het bedrijf ook probleemloos ondersteuning kan bieden aan de oplossingen voor de wereldwijd actieve, farmaceutische klanten van het bedrijf.

Broekman Logistics biedt veilige, full-service opslagfaciliteiten voor distributie en transport, maar ook tussenhandeldiensten in heel Azië. Daarnaast is het bedrijf een waardevolle logistieke dienstverlener voor Cryoport. Broekman neemt ook deel aan het Customs-Trade Partnership Against Terrorism (C-TPAT) en is een wereldwijd gecertificeerd Authorized Economic Operator (AEO).

De overeenkomst tussen beide bedrijven houdt in dat Broekman samenwerkt met de logistieke professionals van Cryoport om de oplossingen van Cryoport te leveren aan de wereldwijde klanten van het bedrijf. Het betreft alle oplossingen en alle vormen van ondersteuning, van orderinvoer tot orderafhandeling, controle, kwaliteitsbewaking, reiniging en onderhoud van de Cryoport Express®-oplossingen.

Bij het wereldwijde productaanbod van Cryoport speelt het CryoportalTM een centrale rol. Dit is een cloudgebaseerd, operationeel platform waar orders worden ingevoerd en beheerd gedurende de verschillende cycli van de betreffende oplossing. De Aziatische klanten van Cryoport kunnen rekenen op de professionele dienstverlening en de uitstekende staat van dienst van Broekman.

Jerrell Shelton, Chief Executive Officer van Cryoport, zegt: "We zijn erg blij dat we onze relatie met Broekman kunnen uitbreiden naar Azië.  Broekman is een ideale partner, die ons kan helpen om onze betrouwbare dienstverlening ook aan te bieden aan farmaceutische bedrijven in Azië. De kansen die deze regio biedt, zijn al aanzienlijk en zullen in de toekomst alleen maar groter worden.  De internationale aanwezigheid en uitgebreide logistieke expertise van Broekman maakt het voor ons mogelijk om onze cryogene logistieke oplossingen aan een veel groter marktgebied te presenteren.  Wij streven ernaar om te voldoen aan de hoge eisen van onze farmaceutische klanten, en Broekman speelt daarbij een cruciale rol."

Jacques Kleinkramer, Managing Director, Broekman Logistics Division, verklaart: "We zijn er trots op dat we Cryoport kunnen helpen met de ondersteuning van zijn activiteiten op de Aziatische markt, door de cryogene logistieke oplossingen van het bedrijf aan te bieden aan hun groeiende klantenbestand in die regio. De toenemende behoefte aan veilig en gecontroleerd transport van temperatuurgevoelige goederen binnen een kader van strenge regelgeving en procedures is iets waar Cryoport zich enorm voor inzet. We helpen Cryoport graag om zijn positie in de cryogene logistieke markt te verstevigen en uit te breiden."

Broekman Logistics is een toonaangevend leverancier van complexe, full-service en op maat gemaakte logistieke oplossingen. Broekman werd in 1960 opgericht in Rotterdam, waar het bedrijf nog steeds gevestigd is. In de jaren daarna is het bedrijf blijven groeien en heeft het een uitstekende reputatie opgebouwd die gebaseerd is op betrouwbaarheid, flexibiliteit en uitgebreide logistieke expertise. Ook op het gebied van forwarding en transport, opslag, distributie en stukgoedvervoer heeft Broekman een erg goede naam.

Broekman Logistics heeft meer dan 800 medewerkers in Nederland, België, Tsjechië, Polen, India, Singapore en China. Dankzij de uitstekende contacten en diepgaande kennis van de lokale markten kan het bedrijf hoogwaardige en betrouwbare diensten leveren aan zijn klanten.