Clicky


Gewonde bij verkeersongeval in Hoogland

Gewonde bij verkeersongeval in Hoogland
04-03-2015 10:22 | Ongevallen | auteur De Redactie

HOOGLAND - Dinsdagavond is een automobilist bij een verkeersongeval op de Bunschoterstraat in Hoogland ernstig gewond geraakt.

De automobilist, een 19-jarige inwoner van Hoogland, reed rond 21.35 uur over de Bunschoterstraat in de richting van de Rijksweg A1. Net na de kruising met de Zevenhuizerstraat raakte de bestuurder door nog onbekende oorzaak van de weg en botste hij op een boom, meldt de politie.

De auto raakte zwaar beschadigd en de Hooglander zat bekneld in zijn voertuig. Met de hulp van de brandweer werd de bestuurder uit zijn auto bevrijd en met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Ook de traumaheli kwam ter plaatse voor ondersteuning van het ambulancepersoneel.

Verkeersongevalspecialisten van de politie deden onderzoek op de plaats van het ongeval. Daarvoor werd het gedeelte tussen de Zevenhuizerstraat en de rotonde met de Rondweg-Noord afgezet. De politie heeft meerdere getuigen gesproken waarbij bleek dat er mogelijk een tweede bestuurder bij dit ongeval betrokken was. Deze automobilist, een 23-jarige inwoner van Amersfoort, werd aangehouden. De politie zet het onderzoek naar de toedracht rond dit ongeval voort.