Clicky


Oud-lid van Raad van bestuur Rabobank treedt toe tot RvC A-ware Food Group

Oud-lid van Raad van bestuur Rabobank treedt toe tot RvC A-ware Food Group
23-02-2015 10:14 | Bedrijfsnieuws | auteur De Redactie

ALMERE - De heer ir. P.J.A. (Piet) van Schijndel (1950) treedt toe tot de Raad van Commissarissen van A-ware Food Group. Dit familiebedrijf is gespecialiseerd in het produceren, rijpen, versnijden en verpakken van kaas en andere verse foodproducten zoals dagverse zuivel.

De heer Van Schijndel was van 2002 tot 2012 lid van de Raad van Bestuur van de Rabobank. Daarvoor heeft hij de studie  bedrijfskunde aan de Technische Universiteit Eindhoven  gevolgd en verscheidene functies binnen de Rabobank en haar dochterondernemingen bekleed.

De heer Bijvoet, voorzitter van de Raad van Commissarissen van A-ware Food Group: "Wij zijn bijzonder content met de toetreding van de heer Van Schijndel tot de Raad van Commissarissen gezien zijn ruime ervaring met financiële vraagstukken binnen agrifood-bedrijven."

De heer Van Schijndel treedt met ingang van 1 maart 2015 toe tot de Raad van Commissarissen van A-ware Food Group . Per  1 september 2015 neemt hij de functie van voorzitter van de Raad van Commissarissen over van de heer Bijvoet (1940) die dan aftreedt in lijn met het eerder opgesteld rooster van aftreden.