Clicky


Nieuwe naam en locatie voor Simon Loos Gorinchem B.V.

Nieuwe naam en locatie voor Simon Loos Gorinchem B.V.
19-02-2015 11:14 | Bedrijfsnieuws | auteur De Redactie

GORINCHEM - Per 1 maart aanstaande gaat Simon Loos Gorinchem BV verder onder een nieuwe naam: Design Logistics BV.

Deze nieuwe naam moet het onderscheidende karakter van de logistiek dienstverlener in containertransport en containerservices duidelijk maken, en drukt, volgens het bedrijf, mooi uit dat het bedrijf zich volledig op haar klanten richt zonder haar eigen identiteit te verliezen.

Daarnaast gaat het bedrijf weg uit Gorinchem en verhuist naar de Columbusstraat 17 in Rotterdam-Albrandswaard. Deze nieuwe locatie ligt in de Waalhaven en biedt door de ligging meer voordelen voor de klanten.

In januari van dit jaar meldde Transport Online dat Simon Loos Gorinchem BV voornemens was de containeractiviteiten van Geodis BM te willen gaan doen en zich graag in Rotterdam wilde vestigen. Dit werd toen echter door partijen ontkend. Geodis BM is in Rotterdam gevestigd aan de Columbusstraat 25.

Met de overname van Simon Loos Containertransport op 8 september 2014 nam Florian Beentjes het roer over van Piet Loos. De verhuizing en naamswijziging zijn voor Design Logistics de volgende stap in het uitvoeren van de toekomstvisie: een onderscheidend partner zijn en blijven in Containertransport, Crossdock, Gasmeting & Ontgassen, en Uithaal- & inleverservices, waarvoor recentelijk nog een moderne Reachstacker is aangeschaft.