Clicky


Vier Lamberet SR2 Greenliners voor van Zaal Transport

Vier Lamberet SR2 Greenliners voor van Zaal Transport
17-02-2015 10:24 | Trailers | auteur De Redactie

POORTVLIET - Lamberet importeur Carrosserie Elenbaas uit Poortvliet heeft vier Lamberet SR2 Greenliner koel/vriesopleggers geleverd aan van Zaal Transport B.V. uit de Kwakel. In overleg met van Zaal Transport zijn deze Lamberet-opleggers voorzien van een Carrier Vector 1550 en D`holandia 2 tons laadklep. Hierdoor zijn de opleggers in alle takken van geconditioneerd vervoer inzetbaar.

Van Zaal Transport biedt een volledige service op het gebied van transport en warehousing. De planningafdeling draait 24 uur per dag, zeven dagen per week. Dit zorgt voor een optimale belading van ons wagenpark waarbij de afspraken met onze klant de hoogste prioriteit hebben.

Bij Van Zaal Transport kunt u tevens bedrijfsruimtes huren van 1200 m2, welke geheel naar eigen wens kunnen worden ingericht. Vervoersbewegingen op en rondom het complex zijn 24 uur per dag, zeven dagen per week, toegestaan. Dit betekent dat u altijd en zonder beperkingen gebruik kunt maken van de faciliteiten op het bedrijvencomplex. Dit alles maakt onze bedrijfslocatie uniek.



Automatisering heeft een hoge prioriteit bij Van Zaal Transport. Wij bieden onze klanten de mogelijkheid tot elektronische orderinvoer en doormiddel van de Track en Trace service kunnen onze klanten het transport van begin tot eind volgen.

De Lamberet opleggers kenmerken zich door hun lage eigen gewicht, design en isolerende capaciteit. Dit isolerend vermogen komt tot stand doordat er in de panelen alleen met composietmaterialen gewerkt wordt. Daardoor zijn er geen koudebruggen in de panelen. De transporteur ziet volgens Elenbaas het gunstige gewicht en de dito isolatiewaarde terug in gunstige exploitatiekosten door minder draaiuren van de koelunit en door een lager brandstofverbruik van de koelunit en trekkend voertuig, wat dus ook minder CO² uitstoot betekent.

Hat achterportaal met inpandige sluitingen is niet allen voor het design van de oplegger, het heeft ook een functionele kant. Zo draaien de achterdeuren door de dubbelwerkende scharnieren 160 mm weg van het achterkader waardoor de kans op schade aan de achterdeuren en deurrubbers zo goed als uitgesloten is, ook komen de deuren vlak tegen zijwanden. Omdat de achterdeuren volledig vlak zijn geeft dit een mooie ruimte voor reclame uitingen en 40 mm meer netto inwendige lengte.

De opleggers zijn FRC gecertificeerd waardoor ze zowel ingezet kunnen worden voor binnenlandse of grensoverschrijdende koel / diepvries distributie.